onze filosofie:

DE KRACHT VAN NATUURLIJKE SCHOONHEID

Marlyse Blue staat voor de kracht van natuurlijke schoonheid. Het ondersteunen en versterken van de natuurlijke schoonheid die ieder mens bezit door middel van doeltreffende huidverbeteringsproducten is onze missie. Vanuit deze filosofie is het van belang om te kiezen voor natuurzuivere producten die geïnspireerd zijn door al het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis voor effectieve producten. Wij kiezen voor hoog geconcentreerde formules van actieve ingrediënten voor een optimaal resultaat. Marlyse Blue biedt huidverbetering op basis van organische extracten en oliën, exclusief voor jouw schoonheidssalon. Kies bewust voor de kracht van natuurlijke schoonheid en ervaar de Marlyse Blue Experience. Alleen het beste voor de huid, alleen het beste voor jouw salon.

SCHONER, KRACHTIGER & WERKZAMER

De producten van Marlyse Blue worden geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die wij gebruiken in onze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Er worden geen schadelijke pesticiden en chemicaliën gebruikt. De kracht van de natuur wordt optimaal gebruikt waardoor de producten schoner, krachtiger en werkzamer zijn. Hoogwaardige actieve ingrediënten en natuurlijke werkstoffen bieden een doeltreffende oplossing voor ieder huidtype, huidprobleem of huidwens. Marlyse Blue gebruikt voor haar producten alleen maar grondstoffen vanuit de organische landbouw. Geen schade voor de huid én de natuur.

DE MARLYSE BLUE EXPERIENCE

Het toverwoord is maatwerk. Niet alleen iedere huid is uniek, ook iedere salon. Marlyse Blue biedt huidverbetering op maat en maatwerk voor jouw salon. Wij kiezen hierbij bewust voor samenwerking en persoonlijk contact is ons uitgangspunt. Wij staan dagelijks voor onze Marlyse Blue partners klaar om te helpen met vragen en/of wensen op het gebied van de Marlyse Blue producten en behandelingen. Ook voor specifieke huidvragen, vragen over ingrediënten en voor ondersteuning op het gebied van sociale media en marketing kun je bij ons terecht. Wij denken graag met je mee en bieden ondersteuning van a tot z.

WAAROM MARLYSE BLUE IN JOUW SALON?

 • Natuurzuivere producten
 • 100% huidverbetering
 • Exclusief salonmerk
 • Productie in Nederland
 • Persoonlijk contact
 • Ondersteuning van a tot z
 • Marlyse Blue Academy
 • Trainingen op locatie en online
 • Geen afnameverplichting
 • Breed scala aan marketingmateriaal
 • De Marlyse Blue Experience: merkbeleving
 • Overzichtelijk productconcept

Ontdek alle voordelen van Marlyse Blue en bereik prachtige huidverbeterende resultaten. Ben jij geïnteresseerd in de producten van Marlyse Blue? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor de Marlyse Blue Experience en productintroductie of vraag de Marlyse Blue Experience Box aan en ervaar zelf de krachtige werking van onze producten.

"(H)eerlijke producten waarbij je direct huidverbetering ziet. Mijn huid kan niet meer zonder de natuurlijke producten van Marlyse Blue en die van mijn klanten ook niet."

Jantsje Jansma

Schoonheidssalon Jantsje · Anjum

"De producten van Marlyse Blue zijn superfijn vanwege de goede werking en prijs-kwaliteitverhouding, prettige service en de enthousiaste reacties van klanten. Aanrader!"

Marjan Lansdaal

Momentje voor jezelf · Haarlem

"Geweldige en 100% natuurlijke producten die je huid laten stralen én die verslavend fijn zijn. Elke morgen en avond weer een feest om je huid te reinigen en te verzorgen!"

Christel Hoogendam

Schoonheidssalon @Christel · Beilen

SKIN EXPERT: Marlyse Blue Kennisblog