Microneedling Training Marlyse Blue

De training wordt gegeven door onze professionele huidcoach die samenwerkt met dermatologen en huidspecialisten. De microneedling pen die wij leveren is het eerste exclusieve medische microneedling apparaat met CE klasse IIB, de hoogst mogelijke medische CE classificatie voor een microneedling pen. Tijdens de 1-daagse microneedling training leer je alles over de microneedling behandeling en de prachtige huidverbeterende resultaten die je kunt bereiken in jouw salon. De training bestaat uit een theoretisch deel en praktijkgedeelte waarin de microneedling behandeling stap voor stap wordt uitgelegd en geoefend. Tijdens de training wordt er geoefend op elkaar, een model is dus niet noodzakelijk. Je ontvangt een uitgebreid handboek zodat je alle informatie thuis rustig door kunt nemen. Tevens ontvang je een behandelplan die je stap voor stap kunt volgen, intakeformulieren en een uitgewerkt thuisadvies voor na de behandeling voor jouw klanten. Natuurlijk bieden wij op alle fronten ondersteuning wanneer je aan de slag gaat met microneedling in jouw salon.


INHOUD VAN DE MICRONEEDLING TRAINING

  • De microneedling pen
  • Werking microneedling 
  • Opbouw van de huid
  • Indicaties & contra- indicaties
  • Behandelprocedure
  • Praktijk microneedling

Tijdsduur: 10.00u- 16.00u (lunch inbegrepen)

Kosten startpakket inclusief training: €1499,00 excl. btw 
Kosten losse training: €275,00 excl. btw

Locatie: Drachten of Den Haag
Let op: bij microneedling trainingen in Drachten wordt er een toeslag gerekend, het bedrag is afhankelijk van het aantal cursisten. 

Datum: in overleg

Wil jij meer weten over deze prachtige techniek of heb jij interesse om te starten met microneedling in jouw salon? Neem dan contact met ons op. De training word gegeven op twee locaties, samen bespreken we welke locatie het best passend is voor jou en wordt een datum gepland.