Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Het ontstaan van Marlyse Blue

HET ONTSTAAN VAN MARLYSE BLUE

Van een overtuiging, naar een idee, naar een bijzonder merk: het ontstaan van Marlyse Blue.

Het begon allemaal met de overtuiging van Coby Blaauw (founder Marlyse Blue) dat goede huidverzorging in combinatie met een gezonde lifestyle en goede genen zorgt voor een prachtige huid nu én op latere leeftijd. Vanuit haar geloof dat natuurzuivere ingrediënten tot de beste resultaten leiden is zij op zoek gegaan naar een laboratorium dat de producten, volgens de specifieke Marlyse Blue eisen, kon maken. Vanaf het begin is de voorkeur uitgegaan naar een Nederlandse producent en gelukkig heeft zij deze kunnen vinden.

Sinds 2015 is Marlyse Blue actief in de Beauty branche en hebben wij een mooie klantenkring binnen Nederland en België opgebouwd. We hebben bewust gekozen om exclusief aan schoonheidssalons te leveren en wij kiezen tevens bewust voor partnership en samenwerking. Wij vinden persoonlijk contact met onze Marlyse Blue salons zeer belangrijk. Hoe fijn is het dat als je een vraag hebt je persoonlijk te woord wordt gestaan of dat we, mocht dit wenselijk zijn, in de auto stappen voor een bezoek aan jouw salon. Al onze kennis over onze producten delen we graag met onze Marlyse Blue partners, onder andere door het geven van producttrainingen, salonbezoeken, workshops en persoonlijk contact. Kennis moet je delen om te kunnen leren en groeien. Alleen zo kunnen wij samen met onze partners de Marlyse Blue filosofie uitdragen en werken aan mooie huidverbeterende resultaten.

Sinds 1 oktober 2020 hebben wij, Grietje en Rowena, het roer van Coby overgenomen en zetten wij de koers van Marlyse Blue voort. Een kans die wij met beide handen hebben aangrepen. Wij delen Coby haar droom voor de toekomst dat Marlyse Blue hét beautymerk wordt op het gebied van natuurzuivere huidverzorging en huidverbetering. Prachtige, eerlijke producten die leiden tot de beste resultaten voor de huid. Wij geloven in de kracht van natuurlijke schoonheid en kijken er naar uit deze kracht in de toekomst met onze partners uit te bouwen. Laten we elkaar blijven inspireren en verrassen.

 

Marlyse Blue, Modern Beauty!

 

Grietje van der Heide en Rowena Nust

Onze filosofie: de kracht van natuurlijke schoonheid

Marlyse Blue gaat uit van de natuurlijke schoonheid die ieder mens bezit, zowel van binnen als van buiten. Wij maken gebruik van de kracht van de natuur om deze natuurlijke schoonheid te ondersteunen en te versterken. Vanuit deze filosofie is het van belang om te kiezen voor natuurzuivere producten die geïnspireerd zijn door al het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis voor effectieve producten. Marlyse Blue biedt natuurzuivere huidverzorging en verbetering op basis van organische extracten en oliën, zonder chemische toevoegingen.
Marlyse Blue kiest bewust

Marlyse Blue kiest er bewust voor om te werken met organisch geteelde ingrediënten. Onze producten bevatten dan ook geen chemische stoffen, parabenen, siliconen, PEG’s en sulfaten, zijn glutenvrij, vegetarisch en worden niet getest op dieren. Geen schade voor huid en natuur.

De producten van Marlyse Blue worden ontwikkeld en geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die wij gebruiken in onze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Hierdoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer.