Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Het ontstaan van Marlyse Blue

Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in huidverzorging. Ik ben er van overtuigd dat goede huidverzorging in combinatie met een gezonde lifestyle en goede genen zorgt voor een prachtige huid nu én op latere leeftijd. Een aantal jaren geleden was de tijd rijp voor het in de markt zetten van een eigen huidverzorgings- en verbeteringslijn. Met de overtuiging dat natuurzuivere ingrediënten tot de beste resultaten leiden ben ik op zoek gegaan naar een laboratorium dat de producten, volgens onze specifieke Marlyse Blue eisen, kan maken.

Na de eerste ideeën begon de zoektocht naar een producent. Vanaf het begin is mijn voorkeur uitgegaan naar een Nederlandse producent en gelukkig heb ik deze gevonden. Sinds 2015 heb ik samen met mijn fijne professionele team een mooie klantenkring binnen Nederland en België opgebouwd. We hebben bewust gekozen om exclusief aan schoonheidssalons te leveren en vinden persoonlijk contact met onze Marlyse Blue salons zeer belangrijk. Hoe fijn is het dat als je een vraag hebt je persoonlijk te woord wordt gestaan of dat we, mocht dit wenselijk zijn, in de auto stappen voor een bezoek aan jouw salon. Al onze kennis over onze producten delen we graag met onze Marlyse Blue partners, onder andere door het geven van producttrainingen. Zij kunnen deze kennis weer delen met hun klanten.

Mijn droom voor de toekomst is dat Marlyse Blue hét beautymerk wordt op het gebied van natuurzuivere huidverzorging en huidverbetering. Prachtige, eerlijke, natuurzuivere producten. Gebruik maken van de kracht van natuurlijke schoonheid met respect voor de natuur.

Marlyse Blue, Modern Beauty!

Coby Blaauw
Eigenaar Marlyse Blue

Onze filosofie: de kracht van natuurlijke schoonheid

Marlyse Blue gaat uit van de natuurlijke schoonheid die ieder mens bezit, zowel van binnen als van buiten. Wij maken gebruik van de kracht van de natuur om deze natuurlijke schoonheid te ondersteunen en te versterken. Vanuit deze filosofie is het van belang om te kiezen voor natuurzuivere producten die geïnspireerd zijn door al het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis voor effectieve producten. Marlyse Blue biedt natuurzuivere huidverzorging en verbetering op basis van organische extracten en oliën, zonder chemische toevoegingen.

Marlyse Blue kiest bewust

Marlyse Blue kiest er bewust voor om te werken met organisch geteelde ingrediënten. Onze producten bevatten dan ook geen chemische stoffen, parabenen, siliconen, PEG’s en sulfaten, zijn glutenvrij, vegetarisch en worden niet getest op dieren. Geen schade voor huid en natuur.

De producten van Marlyse Blue worden ontwikkeld en geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die wij gebruiken in onze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Hierdoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer.