Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Trainingsaanbod Marlyse Blue

In verband met het coronavirus worden de trainingen op ons hoofdkantoor tot nader orde uitgesteld. Er volgen nieuwe data wanneer er meer duidelijkheid is. Wij bieden voor nu een drietal online trainingen aan.

Producttraining Marlyse Blue

De producttraining van Marlyse Blue staat in het teken van de kracht van natuurlijke schoonheid. Tijdens de training komt onze visie en filosofie aan bod. Ook gaan we dieper in op de producten; de mooie natuurzuivere ingrediënten, de specifieke werking en hoe de producten ingezet kunnen worden tijdens de behandeling. Onze producttraining is voor iedereen die gaat starten, net gestart is of een herhaling wil. Wil je meer weten over onze producttraining? Neem dan contact met ons op.

 

Inhoud van de producttraining

Visie & filosofie
Theoretische productkennis
Ingrediëntenleer

Werking producten
Toepassing producten
Praktijk

Training Natuurzuivere AHA- en BHA Peelingen

Marlyse Blue werkt met een glycolzuurpeeling van 10%, 20% en 50% en een salicylzuurpeeling van 3%. Tijdens de training leer je om op de juiste wijze de AHA- en BHA peelingen uit te voeren. Het theoretische deel gaat dieper in op de werking van de AHA- en BHA zuren, je leert welke huidproblemen je kunt aanpakken, welke contra-indicaties er zijn en welke stappen je doorloopt bij het uitvoeren van de peelingen. In het praktijkgedeelte leer je hoe je een peeling toepast en op welke wijze je de producten dient te gebruiken. Tijdens de training ontvang je van ons een uitgebreide handleiding waarin alle informatie nogmaals staat beschreven. Tevens ontvang je van ons alles wat je nodig hebt voor het uitvoeren van de peelingen zoals uitgebreide behandelplannen, intakeformulieren en een thuisadvies gericht op nazorg die je mee kunt geven aan de klant.

Inhoud van de training

Natuurzuivere producten
Theoretische productkennis
Aanpak huidproblemen

Contra-indicaties
Werking & toepassing
Praktijk