Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Partner van Marlyse Blue worden?

Kies jij bewust voor de kracht van natuurlijke schoonheid? Kies dan voor Marlyse Blue. Marlyse Blue kiest bewust voor natuurzuivere huidverbeteringsproducten gemaakt van organisch extracten en oliën. In alle onze producten is geen gebruik gemaakt van chemische toevoegingen. Door bewust te kiezen voor hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten, versterkt Marlyse Blue de kracht van natuurlijke schoonheid.

Het unieke Marlyse Blue-concept zorgt voor je klant

Heb je interesse om de huidverbeterende producten van Marlyse Blue op te nemen in het assortiment en de behandelingen van jouw salon? Met onze natuurzuivere producten én het bijzondere Marlyse Blue-concept creëer je in jouw salon klantloyaliteit in stijl.

Wil je meer weten over Marlyse Blue en onze producten? Neem dan contact met ons op. We plannen dan snel een oriënterend gesprek.

 

Alle voordelen van partnership Marlyse Blue op een rij

Natuurzuivere producten
Huidverzorging en huidverbetering
Exclusief voor schoonheidssalons
Productie in Nederland
Uniek spaarsysteem
Geen afnameverplichting
Geen minimale bestelhoeveelheden

Facturering achteraf
Professionele ondersteuning
Cursussen, workshops en trainingen
Breed scala aan behandelplannen
Promotiemateriaal
Marlyse Blue merkbeleving
Overzichtelijk productconcept

Kies jij voor ons? Dan kiezen wij voor jou!

Het toverwoord is maatwerk. Niet alleen iedere huid is uniek, ook iedere salon. Marlyse Blue biedt huidverbetering op maat en maatwerk voor jouw salon. Daar wil je toch meer over weten?

Wij kiezen bewust voor partnership en samenwerking. Persoonlijk contact is hierbij ons uitgangspunt. Wij bieden ondersteuning in de vorm van salonbezoeken, workshops, trainingen en persoonlijk klantcontact. Ook werken wij zonder afnameverplichtingen en zonder minimum bestelhoeveelheden. De Beauty Consultants van Marlyse Blue staan dagelijks voor je klaar. Om je te helpen met vragen en/of wensen op het gebied van de Marlyse Blue producten en behandelingen. Ook voor specifieke huidvragen en voor ondersteuning op het gebied van sociale media en marketing staan wij klaar. Wij denken graag met je mee!