Skin Master Indiase Hoofdmassage

Skin Master Indiase Hoofdmassage

De Indiase hoofdhuidmassage, ook wel Champissage genoemd, is gebaseerd op de oude Indiase geneeswijze, de Ayurveda. Eeuwen geleden werd deze massage ingevoerd in India en tot nu toe maakt de massage onderdeel uit van het dagelijks leven in het land. Op nagenoeg iedere hoek van de straat, bij kappers, masseurs en Ayurvedische instituten, wordt deze massage uitgevoerd. De massage wordt op een gewone stoel, een massagestoel of kruk gegeven. Hierdoor is de massage laagdrempelig. Tijdens de massage wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht van je cliënt, afgewisseld met ontspannende strijkingen. Door het stimuleren van de energiebanen tijdens de massage worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Klachten zoals hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in nek, schouders en bovenrug en andere stressgerelateerde klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een Indiase hoofdhuidmassage heeft een ontspannend effect op lichaam en geest. Wil jij deze geweldige massagetechnieken ook in je salon uitvoeren? Geef je dan op voor de training Indiase hoofdhuidmassage.  

Wat leer je tijdens de cursus?

  • Basisprincipes van de Ayurveda
  • Verschillende dosha’s
  • Contra indicaties
  • Verschillende massage technieken
  • Massage van haren, hoofdhuid, nek ,schouders, hoofd, boven rug en armen.
  • Ontspannende Indiase hoofdmassage met olie
  • Champissage (activerende stoelmassage)
  • Gebruik van de nieuwe Marlyse Blue oliën (coming soon...)
De cursus is zeer geschikt voor mensen die een massagepraktijk hebben en hun aanbod willen verrijken of willen variëren en voor schoonheidsspecialistes en kappers die zich willen onderscheiden. Voor mensen zonder ervaring is de cursus een hele goede en leuke manier om kennis te maken met massage. Deze cursusdag beginnen we met het theoretische gedeelte. Daarna gaan we praktisch aan de slag en oefen je op elkaar. Je hebt dus geen model nodig.

Trainingsinformatie

Locatie Drachten
Lesdagen 1
Lestijden We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Inclusief koffie & thee met wat lekkers en iedere lesdag een heerlijke lunch.
Data Woensdag 27 november 2024
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig op de Marlyse Blue Academy.
Kosten € 295,- excl. btw. Mogelijkheid tot aanschaf van een startpakket Indiase hoofdmassage.
Certificaat/Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Indiasa hoofdmassage.
Modellen Je oefent de behandelingen op je medecursisten.
Hoofdkantoor Drachten

Janssenlaan 10-04
9207 JD Drachten