Skin Master Acne & Rosacea

Skin Master Acne & Rosacea

Wil jij als schoonheidsspecialiste antwoord kunnen geven op vragen als: welk type Acne heeft mijn klant? Of is het misschien Rosacea? Ben jij klaar om Acne en Rosacea expert te worden? Geef je dan op voor deze nieuwe training waarin je uitleg krijgt over alle verschillende vormen en aandoeningen van Acne en Rosacea Je leert hoe je het verschil kunt zien tussen deze twee huidaandoeningen en hoe je deze het beste kunt behandelen.  
Rosacea of acne?
Deze huidaandoeningen kunnen veel op elkaar lijken, toch zijn er zeer zeker verschillen. Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht en wordt gekenmerkt door felrode verkleuringen op voornamelijk de wangen en de neus. Het woord rosacea betekent letterlijk: rood als een roos. De aandoening kan lijken op acne, de bekende jeugdpuistjes. Echter hebben Rosacea en Acne niets met elkaar te maken Rosacea is een chronische, veel voorkomende huidaandoening. Ongeveer vijf tot zes procent van de bevolking heeft er mee te maken. In de toekomst word deze groep steeds groter. Dit heeft alles te maken met de Westerse leefstijl .

Wat leer je?

In deze masterclass leer jij alle ins en outs over Rosacea & Acne.
  • Kenmerken Acne & Rosacea
  • Wat zijn de oorzaken
  • Voedingsleer
  • Wat zijn de triggers
  • Unieke behandel methodes
  • Aanpak en begeleiding in de salon
In het praktijk gedeelte leer je om specifieke behandelingstechnieken toe te passen in je salon bij Acne en Rosacea. Hierbij zal het kalmeren van de huid een centrale rol spelen.

Trainingsinformatie

Locatie Drachten
Lesdagen 1
Lestijden We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Inclusief koffie & thee met wat lekkers en iedere lesdag een heerlijke lunch.
Data Donderdag 4 april 2024 Donderdag 3 oktober 2024
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig op de Marlyse Blue Academy.
Kosten € 295,- excl. btw. Mogelijkheid tot aanschaf van een startpakket Acne en Rosacea producten. Let op: betalen in termijnen mogelijk.
Certificaat/Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Acne & Rosacea
Hoofdkantoor Drachten

Janssenlaan 10-04
9207 JD Drachten