Skin Master Hotstone Massage lichaam + gelaat

Skin Master Hotstone Massage lichaam + gelaat

Wil je leren om hotstone massages te geven? Hiermee kun je mensen een moment van diepe ontspanning bieden! Ontdek alle voordelen van de hotstone massage door onze Skin Master te volgen. Wist je dat deze massage tot de populairste behandelingen behoort in massagepraktijken en kuuroorden? Met hotstone massages in je aanbiedingspakket kun je gemakkelijk veel nieuwe klanten winnen! De hotstone massage is een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de vulkanische basaltstenen hebben een heerlijk ontspannend effect op vermoeide of pijnlijke spieren. De hotstone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basaltstenen die de warmte lang vasthouden, waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken. In combinatie met de nieuwe oliën van Marlyse Blue bereik je een optimaal resultaat. Een hotstone massage heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijker losgelaten worden. De warme stenen helpen de spieren ontspannen. Het is een heerlijke massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn. Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd. Deze massage draagt bij aan het stimuleren van het zelf genezend vermogen van het lichaam.
NIEUW in deze training HOTSTONE MASSAGE GELAAT
Je leert om een Hotstone massage in het gelaat te geven. Door het masseren met je handen en de combinatie van het masseren met de warme vulkanische basaltstenen van 45 graden geef je de klant een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten. De massage bestaat uit lange rustige roterende strijkingen met drukpunten bij het gezicht en decolleté. Dit heeft als effect dat er niet alleen een diepere ontspanning ontstaat, maar we activeren hiermee ook de lymfe- bloedstromen.  Deze technieken kun je makkelijk integreren in je gezichtsbehandelingen! Deze hotstone-massage mag niet ontbreken in je praktijk.  

De inhoud van de cursus

In de cursus hotstone massage komen de volgende onderwerpen aan bod:
  1. Achtergrond van de hotstone massage
  2. Contra-indicaties voor een hotstone massage
  3. Belangrijke gebruiksvoorwaarden voor het gebruik van de stenen
  4. Reinigen van de materialen
  5. Combinatie diverse hotstone technieken
  6. Een volledige hotstone massage van het gehele lichaam & gelaat
  7. Gebruik van oliën
 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus is zeer geschikt voor mensen die een massagepraktijk hebben en hun aanbod willen verrijken. En voor schoonheidsspecialistes en kappers die zich willen onderscheiden.

Trainingsinformatie

Locatie Marlyse Blue Academy in Drachten
Lesdagen 1
Lestijden We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Inclusief koffie & thee met wat lekkers en iedere lesdag een heerlijke lunch.
Data Dinsdag 1 oktober 2024
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig op de Marlyse Blue Academy.
Kosten € 295,- excl. btw. Mogelijkheid tot aanschaf van een startpakket met Hotstone producten en benodigdheden.
Certificaat/Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Hotstone Massage Lichaam + Gelaat
Modellen Je oefent op medecursisten.
Studiebelasting Buiten de cursusdag is er geen studiebelasting
Vooropleiding Voor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist.
Hoofdkantoor Drachten

Janssenlaan 10-04
9207 JD Drachten