Skin Master Facial Sculpting en Buccal Massage + Cryo Icing Massage

Skin Master Facial Sculpting en Buccal Massage + Cryo Icing Massage

NIEUW: ONZE CURSUS FACE SCULPTING EN BUCCAL MASSAGE INCLUSIEF EEN NIEUWE CRYO ICING MASSAGE! Bij Jil's Opleidingsinstituut en de Marlyse Blue Academy streven we ernaar om steeds de nieuwste behandelingen op het gebied van wellness en beauty te onderwijzen. Daarom breiden we regelmatig ons opleidingsaanbod uit met nieuwe cursussen. Met veel enthousiasme wil ik je laten weten, dat je vanaf nu ook de cursus buccal massage bij ons kunt volgen. De nieuwe hype in de beauty branche! Buccalmassage is dé trend op het gebied van huidverbeterende massages. In navolging van de Hollywood sterren wordt deze behandeling snel nog populairder in ons land. Dé facelift massage van de celebrities. Wil jij in ons land als een van de eerste deze behandeling aan bieden in je salon? Dan ben je bij Jil's opleidingsinstituut x Marlyse blue academy aan het juiste adres om de buccal massage te leren. Wat onze training zo bijzonder maakt is dat wij de Buccal massage combineren met Ice & Face Scultping!  
Face Sculpting
  Face Sculpting is dé nieuwste techniek op het gebied van een Natural Facelift. De massage is voor het gelaat, de hals en het decolleté. De huid wordt gelift en verstrakt waardoor die er jonger en stralender uit gaat zien. Ook zorgt deze massage voor een enorme ontspanning en het relaxen van het gezicht. Voor een nog mooier resultaat wordt de Buccal massage toegevoegd aan de Face Sculpting massage! Deze nieuwste trend qua massage verbetert de contouren van je gezicht en voorkomt en vermindert rimpels en de fijne lijntjes rondom je neus en mond. De krachtige combinatie van Face Sculpting en de Buccal massage werkt op het bind- en spierweefsel in je huid, het helpt de bloedsomloop te verbeteren en het kaakgebied te ontspannen. Hierdoor werkt het als een complete work-out voor je gezicht.
Cryo Facial Massage
Om het nog completer te maken leer je tijdens deze training ook gebruik te maken van de Cryo facial massage. Deze techniek zorgt voor het zeer snel afkoelen van de huid. Hierdoor worden meer voedingsstoffen en zuurstof toegevoerd, waardoor zwellingen en ontstekingen verminderen. De poriën worden verstrakt en de huid wordt verstevigd door een verhoogde lymfatische drainage. Een verhoogd celmetabolisme zorgt voor huidvernieuwing en verhoogde collageenproductie en geeft zo een jeugdigere en stralende teint aan het gelaat. Tijdens deze training werken wij met de speciale Cryo Sticks.

WAT IS BUCCAL MASSAGE PRECIES?

Met het woordje ‘buccal’ wordt in de medische wereld verwezen naar het wanggebied. Dit is dan ook de zone waar deze behandeling zich het meest op concentreert. Een volledige behandeling is daarentegen veel uitgebreider. Wat deze behandeling zo bijzonder maakt, is dat er ook gemasseerd wordt binnen in de mond. Dat klinkt in eerste instantie misschien vreemd, maar dat is het niet. Door met handschoenen aan de spieren van de wang, lippen, kin en kaak van binnenuit te masseren, kun je hier veel effectiever op inwerken. Het doel hiervan is om deze te verstevigen, waardoor onder andere het verslappen van de gezichtscontouren wordt verminderd.

WAARVOOR KUN JE DEZE MASSAGE INZETTEN IN JE SALON?

De buccal massage heeft een verstevigende werking op de huid. We mogen deze behandeling dan ook scharen onder de anti-aging behandelingen. Je kunt hiermee de volgende huidproblemen aanpakken:
 • Verbeteren spiertonus
 • Liften jukbeenderen
 • Volume in je gezicht neemt toe
 • Snellere afvoer van afvalstoffen
 • Verbeteren doorbloeding
 • Verbeteren huidconditie
 • Super anti-stress werking
 • Uitgezakte gelaatscontouren
 • Soepele kaak(spier) bij kaak klemmen
Daarbij is het ook een goede preventieve anti-aging behandeling, als aanvulling op ander gelaatsbehandelingen. Je kunt hiermee de huid van je klanten steeds in een optimale conditie houden. Voor de beste resultaten is een regelmatige behandeling aangeraden. Tijdens de cursus buccal massage leer je alles over hoe je deze behandeling kunt toepassen in je salon!  

WAT LEER JE IN DE CURSUS BUCCAL MASSAGE?

De massage van binnenuit in de mond is, zoals we hierboven al vermelden, slechts een deel van de volledige behandeling. Een complete buccal massage bestaat uit een sculping massage, waarbij je met speciale massagetechnieken het gelaat, de hals en het decolleté masseert. We gaan werken op het lymfatisch systeem. Vervolgens ga je aan de slag met de buccal massage, waarbij je dus de wangen, lippen, kin en kaak van binnenuit masseert. Na afloop gaan we aan de slag met de speciale Icing methode met cryo sticks en leren we de nieuwste technieken om afvalstoffen af te voeren.    

Het complete lesprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Inleiding buccal massage
 • Anatomie van de huid
 • Effecten van massage op de huid
 • Intake en uitvoeren huidanalyse
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Hygiëne
 • Voorbereiding op de behandeling
 • Sculping massagetechnieken gelaat, hals en decolleté een nieuwe afvoerende massage
 • Technieken buccal massage
 • Cryo sticks massage (Icing)
 • Klantenadvies en huidverzorging

VOORDELEN VAN ONZE CURSUS BUCCAL + ICING EN FACE SCULPTING MASSAGE!

Onze cursus Buccal massage bestaat uit 1 lesdag van 10:00 tot 15.30. Je krijgt een korte theoretische inleiding en gaat hierna vooral zelf actief aan de slag gaat met het oefenen van deze behandeling. De cursisten oefenen tijdens de lessen op elkaar, zodat je meteen zelf deze behandeling en de positieve effecten ervan ervaart. Je weet straks precies hoe deze massage aanvoelt voor je klanten, waardoor je ze nog beter kunt informeren over alle voordelen. Je wordt begeleid door een topdocente met 30 jaar ervaring binnen de branche en ik ben altijd perfect op de hoogte van de allernieuwste trends en ontwikkelingen. Na afloop ontvang je een certificaat en ben je helemaal klaar om deze massage op professionele wijze aan te bieden!

Trainingsinformatie

Locatie Marlyse Blue Academy in Drachten
Lesdagen 1
Lestijden We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Inclusief koffie & thee met wat lekkers en iedere lesdag een heerlijke lunch.
Data Donderdag 3 oktober 2024
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig op de Marlyse Blue Academy.
Kosten € 295,- excl. btw. Mogelijkheid tot aanschaf van een startpakket met Buccal Massage producten en benodigdheden.
Certificaat/Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Buccal Massage + Ice en Face Sculpting
Modellen Je oefent op medecursisten.
Studiebelasting Buiten de cursusdag is er geen studiebelasting
Vooropleiding Voor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist.
Hoofdkantoor Drachten

Janssenlaan 10-04
9207 JD Drachten