Skin Master Cosmetische bindweefselmassage gelaat + Cupping

Skin Master Cosmetische bindweefselmassage gelaat + Cupping

Cosmetische bindweefsel-gelaatsmassage inclusief cupping Een bindweefsel- en cupping-gelaatsmassage is een unieke massage waarbij het onderliggende bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt door middel van diverse intensieve massagetechnieken. Met de bindweefselmassage wordt er uitgebreid gewerkt op het stimuleren van de doorbloeding, met als resultaat dat de huid beter in staat is voedingsstoffen op te nemen. De collageen- en elastinevezels worden door deze massage geactiveerd. Dit zorgt direct voor meer stevigheid en veerkracht van de huid. Doordat je diep werkt, zie je snel resultaat. Hierdoor ziet de huid er al na één behandeling strakker en jonger uit!
INHOUD VAN DE CURSUS
  • Tijdens deze cursus leer je om een complete bindweefsel- en cuppingmassage voor het gezicht, de hals en het decolleté te geven. Met deze massage kun je veelvoorkomende klachten aanpakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, vochtwallen, kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken. Ook wordt de huid in het gezicht strakker en krijgen klanten een natuurlijke ‘glow’ in het gezicht. Het is dus de perfecte behandeling voor iedereen die jonger wil ogen. Wanneer er sprake is van een slechte doorbloeding, bijvoorbeeld bij verklevingen of acne, verhogen we met de bindweefselmassage de bloedcirculatie. Op deze manier realiseren we een optimale huidconditie.
  • Je leert verschillende knijp- en roltechnieken waarmee je het onderliggend bindweefsel masseert
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Onderbouwing van de cosmetische bindweefseltechnieken
  • Cupping-massage
  • Uitleg diverse cups
  • Gebruik van natuurlijke oliën
Om een optimaal resultaat te bereiken, leer je tijdens deze opleiding om de bindweefselmassage te combineren met een cupping-massage. Bij facial cupping gebruik je kleine siliconen cups die je vacuüm zuigt op de huid. Deze methode voert afvalstoffen af, activeert de bloedsomloop, versoepelt vastzittende spieren en versterkt de onderhuidse weefsels. Hierdoor voelen klanten zich direct na de behandeling al een stuk frisser. Een cupping-behandeling zet de huid aan tot celvernieuwing en activeert de productie van collageen- en elastinevezels. Dit proces verstevigt de huid, vermindert fijne lijntjes, verzacht littekenweefsel en bestrijdt wallen. De resultaten van facial cupping zijn al na één behandeling zichtbaar! Start nu met de populaire opleiding bindweefselmassage gezicht en til jouw salon naar een hoger niveau.

Trainingsinformatie

Locatie Marlyse Blue Drachten
Lesdagen 1
Lestijden We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Inclusief koffie & thee met wat lekkers en iedere lesdag een heerlijke lunch.
Data Donderdag 10 oktober 2024
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig op de Marlyse Blue Academy.
Kosten € 295,- excl. btw. Mogelijkheid tot aanschaf van een startpakket cuppings-set en producten. Let op: betalen in termijnen mogelijk.
Certificaat/Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Bindweefsel + Cupping gelaat
Hoofdkantoor Drachten

Janssenlaan 10-04
9207 JD Drachten