Marlyse Blue x Jil’s Beauty & Wellness Opleidingsinstituut!

Wanneer synergie ontstaat is één plus één drie. Ook dit is de kracht van natuurlijke schoonheid. Soms komen dingen ineens samen en klopt het geheel. Positieve energie stroomt in de juiste richting, mooie ideeën ontstaan en daarmee is de koers bepaald. Januari 2024 is de start van onze nieuwe samenwerking: Marlyse Blue x Jil’s Beauty & Wellness Opleidingsinstituut. Op de nieuw gerealiseerde trainingslocatie van de Marlyse Blue Academy gaat Jildau Rentenaar van Jil’s opleidingsinstituut verschillende opleidingen aanbieden, waaronder de allround skinmaster. Expertise, persoonlijke ontwikkeling en groei staan hierbij centraal. Wij kijken er naar uit jou te mogen ontvangen en om onze kennis aan jou over te mogen dragen bij een van onze skinmasters.

Jildau, Grietje en Rowena

 

De trainingen die onder andere vanaf januari 2024 gegeven gaat worden zijn:

Allround Skin Master: een 5-daagse training waarin diverse specialisaties zoals acne, microneeldling, cupping en bindweefselmassage aan bod komen.
Skin Master Cosmetische Bindweefselmassage + cupping gelaat
Skin Master Fruitzuurpeelingen
Skin Master Dermaplaning
Skin Master Microdermabrasie
Skin Master Thermocoagulatie
Skin Master Microneedling + Nano Technologie
Cursus Skincare Specialist: 2-daagse cursus Gelaatsverzorging

Lees op onze website alles over de Allround Skin Master, de dag(deel) Skin Masters en de twee daagse cursus Gelaatverzorging en schrijf je in voor de specialisatie(s) waarin jij je wilt verdiepen!
Heb jij vragen over het inschrijven of over één van de trainingen? Wij helpen jou graag verder!