Skin Master Thermocoagulatie

Wil je een permanente oplossing aanbieden voor ontsierende huidoneffenheden? Dan is de training Thermocoagulatie jou op het lijf geschreven!

Tijdens deze opleiding verdiep jij je in de behandeling van huidaandoeningen en huidproblemen. Je leert om snel en doeltreffend oneffenheden te verminderen of zelfs compleet te verwijderen. Thermocoagulatie is o.a. zeer effectief bij gesprongen haarvaatjes, couperose, pigmentvlekken en fibromen. Veel mensen vinden dit soort oneffenheden erg vervelend. Zeker als ze zich in het gezicht bevinden. Na een thermocoagulatie-behandeling gaan al jouw klanten weer met veel zelfverzekerdheid de salon uit!

Wat is coaguleren nu precies?

Wat is coaguleren nu precies? Coagulatie betekent letterlijk: samenklonteren. Door middel van trillingen van hoge frequentie klonteren de bloedcellen samen, waardoor de huid direct dichtschroeit en er geen littekenweefsel ontstaat. Met een steriel naaldje wordt de huid aangeprikt en brand je de huidoneffenheid weg. Uiteraard behandelen wij als schoonheidsspecialist/e alleen huidoneffenheden die gecheckt zijn door de huisarts. Huidoneffenheden die je kunt weghalen, zijn bijvoorbeeld fibromen, steelwratjes en pigmentvlekken. Maar ook gesprongen adertjes, spider naevus , teleangiëctasieën, bloedblaren en hyperkeratose.

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens de cursus leer je werken met een coagulatie-apparaat. Deze cursus geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, fysiologie, dermatologieconsult, advisering en verzorging. Nadat de theoretische aspecten behandeld zijn, ga je al snel over tot de praktijk. Tijdens de praktijk leer je alle ins en outs over het geven van de behandeling. We werken met de spotremover. Dit is een prima apparaat om  kleine huidoneffenheden weg te halen. Met dit apparaat kun je, als je goed weet waar je mee bezig bent, alle huidoneffenheden weghalen in een handomdraai. De behandeling is niet pijnloos, maar je maakt klanten echt heel blij met het resultaat. Dankbaar werk dus. Het is geen demonstratie, maar je leert echt zelf om dit toe te passen.

Tijdens de opleiding leer je meer dan alleen het behandelen.

  • Consult
  • Huidkennis
  • Productkennis
  • Huidanalyse
  • Contra indicaties
  • Diverse technieken
  • Kuurbehandeling en kostprijsberekening
  • Nazorg
  • Advies
Wat kan je er mee?

Na het behalen van je certificaat kan je het geleerde uitstekend in de praktijk toepassen! Je bent in staat om een perfecte thermocoagulatie- behandeling uit te voeren en de klant te adviseren en te bevrijden van ontsierende huidoneffenheden.

Trainingsinformatie:
Cursus Skin Master Thermacoagulatie
Lesdagen 1/2 dag
Data Donderdag 29 februari 2024
Tijd 10.00 uur tot 12.30 uur
Inclusief koffie & thee.
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig op de Marlyse Blue Academy. Je oefent op medecursisten.
Kosten Prijs: € 199,- excl. btw.
Certificaat / Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Thermocoagulatie.

 

Kijk ook eens naar de optie voor de dag training Skin Master Microdermabrasie + Skin Master Thermacoagulatie. Dit is een combinatie Skin Master je volgt twee Skin Masters op 1 dag voor €295,- exclusief btw. Een heerlijke lunch is inbegrepen. Wil jij hier gebruik van maken? Schrijf je dan in voor beide Skin Masters op dezelfde dag via onderstaande link. Deze trainingsaanbieding wordt dan door ons verwerkt!


Schrijf je nu in voor deze mooie specialisatie!