SKIN MASTER FRUITZUURPEELINGEN

Inhoud van de cursus

Je leert tijdens deze Skin Master om op de juiste wijze een fruitzuurpeeling toe te passen. De training bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Tijdens het theoretische deel leer je over de werking van de peeling en de indicaties/contra-indicaties. In het praktijkdeel leer je om een volledige fruitzuurpeel-behandeling toe te passen en de producten op de juiste manier te gebruiken. Je ontvangt een werkboek, zodat je thuis alle informatie voorhanden hebt.

Wat komt er zoal aan bod?
  • Werking van verschillende fruitzuurpeelings
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Wat zijn de verschillen tussen een fruitzuurpeeling en een Bio Peel?
  • Volledige behandeling geven
  • Nazorg en adviezen voor thuisgebruik van producten
Trainingsinformatie
Cursus Skin Master Fruitzuren
Lesdagen 1/2 dag
Data Donderdag 8 februari 2024
Tijd 10.00 uur tot 12.30 uur
. Inclusief koffie & thee.
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig op de Marlyse Blue Academy. Informeer naar de mogelijkheden om een startpakket Fruitzuurpeelingen aan te schaffen.
Kosten Prijs: € 199,- excl. btw
Certificaat / Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Fruitzuurpeelingen

Kijk ook eens naar de optie voor de dag training Skin Master Fruitzuurpeelingen + Skin Master Dermaplaning. Dit is een combinatie Skin Master je volgt twee Skin Masters op 1 dag voor €295,- exclusief btw. Een heerlijke lunch is inbegrepen. Wil jij hier gebruik van maken? Schrijf je dan in voor beide Skin Masters op dezelfde dag via onderstaande link. Deze trainingsaanbieding wordt dan door ons verwerkt!

Schrijf je nu in voor deze mooie specialisatie!