Skin Master MICRODERMABRASIE

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een behandeling om de huid te verbeteren. Dit doe je door gebruik te maken van een apparaat met verschillende diamantkoppen. Bij deze vorm van microdermabrasie verwijder je met een diamanten kop de bovenste lagen van de huid. Door de huid te vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties.

Je verwijdert als het ware de bovenste huidlaag. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.

Vanwege de nauwkeurigheid is een microdermabrasiebehandeling erg goed geschikt voor de behandeling van littekens en pigmentvlekken. Bij microdermabrasie ligt de focus ook op huidverjonging en huidverbetering.

Inhoud van de cursus

Tijdens de cursus leer je werken met een microdermabrasie-apparaat. Deze cursus geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, fysiologie, dermatologieconsult, advisering en verzorging. Nadat de theoretische aspecten behandeld zijn, ga je al snel over tot de praktijk. Tijdens de praktijk leer je alle ins en outs over het geven van de behandeling.
Microdermabrasie is een pijnloze techniek voor het gladder maken van de huid. Tijdens de opleiding leer je meer dan alleen het behandelen.

  • Consult
  • Huidkennis
  • Productkennis
  • Huidanalyse
  • Contra-indicaties
  • Diverse technieken
  • Kuurbehandeling en kostprijsberekening
  • Bijwerkingen
  • Advies

De microdermabrasiebehandeling kan risico’s met zich meebrengen, waar professioneel en secuur mee om moet worden gegaan. Zo kan de huid er gevoelig voor zijn en is het dus belangrijk dat wij als professionals goed weten waar we mee werken en hoe we dat doen. Er moet goed gekeken worden naar de huid van elk persoon op zich.

Na het behalen van je certificaat kan je het geleerde uitstekend in de praktijk toepassen! Je bent in staat om een perfecte microdermabrasiebehandeling uit te voeren en de klant te adviseren.

Trainingsinformatie
Cursus Skin Master Microdermabrasie
Lesdagen 1/2 dag
Data Donderdag 29 februari 2024
Tijd 13.00 uur tot 15.30 uur
Inclusief koffie & thee met wat lekkers.
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig op de Marlyse Blue Academy.
Kosten Prijs: € 199,- excl. btw
. Mogelijkheid tot aanschaf van Startpakket Microdermabrasie.
Certificaat / Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Microdermabrasie

Kijk ook eens naar de optie voor de dag training Skin Master Thermocoagulatie + Skin Master Microdermabrasie. Dit is een combinatie Skin Master je volgt twee Skin Masters op 1 dag voor €295,- exclusief btw. Een heerlijke lunch is inbegrepen. Wil jij hier gebruik van maken? Schrijf je dan in voor beide Skin Masters op dezelfde dag via onderstaande link. Deze trainingsaanbieding wordt dan door ons verwerkt!


Schrijf je nu in voor deze mooie specialisatie!