After Summer: jouw huid in topconditie!

Gedurende de zomermaanden krijgt de huid veel te verduren. Nu de zomer ten einde loopt is het dus erg belangrijk de huid te herstellen en te voeden. In deze blog noemen wij aantal tips waar onze huid veel profijt van heeft en wij dus erg blij van worden.

Zorg er allereerst voor dat je goed reinigt en 1 á 2 keer per week jouw huid scrubt. Door de hoornlaag te verdunnen en dode huidcellen te verwijderen zorg je ervoor dat jouw zomerteint egaler en frisser oogt. Ook zorg je er zo voor dat verzorgingsproducten goed kunnen worden opgenomen. Dit is natuurlijk een must om jouw huid goed te kunnen voorzien van de juiste werkstoffen!

Naast de dagelijkse dag- en nachtverzorging is het belangrijk de huid eens extra te trakteren op een welverdiende ‘after-summer-boost’. Een verzorgend en vocht herstellend masker doet wonderen voor jouw huid. Voeg bijvoorbeeld een paar keer per week een voedend ‘Leaf-on’ masker toe aan je dagelijkse beautyroutine. Breng het masker aan voordat je gaat slapen en laat deze de hele nacht inwerken. Dit zorgt voor een mooie gehydrateerde huid die er frisser uitziet. En geloof mij: dit zie je als je ‘s ochtends wakker wordt!

Ook het gebruik van een extra serum of ampul is aan te raden voor een effectiever herstel van de huid. Hoog gecontenteerde producten bevatten veel actieve werkstoffen die ervoor zorgen dat de huid sneller en dieper herstelt. Perfect dus om jouw huid terug in topconditie te krijgen.

Als je na de zomer in de spiegel kijkt wil je wellicht naast je ‘after-summer-beautyroutine’ toch net dat beetje extra voor jouw huid. Ga dan eens naar jouw schoonheidssalon en vraag jou schoonheidsspecialiste naar de After Summer Treatment, deze behandeling is speciaal afgestemd op het herstellen van de huid na de zomermaanden. Gun jouw huid die welverdiende oppepper na de vakantieperiode. En niet alleen je huid wordt hier blij van. Een stralende huid in de spiegel zien voor je de deur uitgaat kan een enorme boost geven voor de rest van de dag! J

Ga dus voor die ‘after- summer-boost’ en stap het najaar in met een stralende huid.

Liefs,

Grietje en Rowena

PS: Vergeet ook vooral niet te genieten van de pracht en praal die de herfst ons straks te bieden heeft. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charmes, ieder seizoen is mooi. Net als jij! Maar eerst nog maar even genieten van deze mooie nazomer mét een gezonde en glowy skin!