Najaar Treatments

De zomer loopt ten einde, de vakantie is voor de meesten onder ons voorbij, de scholen weer begonnen en de werkzaamheden in volle gang. Of misschien ben je alweer een tijdje bezig, heb je helemaal geen vakantie gehad of heb je de vakantie nog in het vooruitzicht, dat kan natuurlijk ook. Langzaam, op volle snelheid of met hernieuwde energie zijn wij allemaal weer bezig met het bieden van heerlijke ontspannende of juist huidverbeterende Beauty Treatments. Hoe dan ook het najaar is dé periode om te starten met nieuwe specialisaties. In deze blog geven we enkele tips over welke specialisaties bij uitstek geschikt zijn om in het najaar mee te beginnen en hierdoor perfect zijn om jouw salon naar een hoger niveau te tillen.

AHA- en BHA peelingen
De herfst-en winterperiode is de ideale tijd om je te specialiseren in de huidverbeterende AHA- en BHA peelingen Treatments. Dit omdat het seizoensgebonden behandelingen zijn die alleen in de maanden september tot en met april toegepast kunnen worden. Een mooie bijkomstigheid is dat er juist in het najaar veel vraag is naar dergelijke huidverbeterende behandelingen. Na de zomerperiode ontdekken we toch vaak, ondanks de juiste bescherming en verzorging, dat de zon schade aan onze huid heeft toegebracht.  Denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekjes, droogte en oneffenheden die na een lange warme zomer zijn ontstaan en waar we erg graag van af willen!

Huidverbeterende Treatments
Til jouw salon naar the next level door (nog) meer kennis te vergaren op het gebied van huidverbetering. Heb jij voor ieder huidprobleem de juiste behandeling? Of mis je wellicht nog kennis of de juiste producten om een behandeling op maat te kunnen aanbieden en het probleem aan te pakken? Welke treatment pas je bijvoorbeeld toe bij de huid met roodheden? Is jouw behandeling nog up to date, of zijn er wellicht nieuwe inzichten en producten ontwikkeld voor nóg mooiere resultaten. Het loont om ieder seizoen de behandelingen die je aanbiedt in jouw salon onder de loep te nemen. Wellicht ben je helemaal tevreden met het aanbod, dat is natuurlijk harstikke fijn! Maar misschien ben je ook toe aan vernieuwing of verdieping. Kijk dus ook vooral goed of jouw beauty leverancier bijvoorbeeld nieuwe producten of behandelingen heeft ontwikkeld die je zou kunnen en willen inpassen in jouw aanbod in de salon. Of kijk eens verder wat er nog meer op de markt is qua aanbod en specialisaties. Hoe meer je weet over huidproblemen, het herkennen ervan en welke treatments en producten je hiervoor nodig hebt hoe beter jij jouw klant kunt adviseren en kunt helpen met de weg naar die prachtige gezonde huid!

Microneedling
Wil jij huidverbetering op topniveau voor jouw klanten? Dan is microneedling dé treatment die onmisbaar is voor jouw salon. Microneedling is een effectieve behandeling met doeltreffende huidverbeterende en huidverjongende resultaten. Door gebruik te maken van het natuurlijke herstelvermogen van de huid in combinatie met ondersteunende producten kun jij heel veel betekenen voor jouw klant. Microneedling is de oplossing voor diverse huidproblemen zoals oppervlakkige (acne)littekentjes, huidveroudering, grove poriën of een doffe en futloze huid. Wil jij een breed scala aan diverse huidproblemen kunnen aanpakken op een van de meest effectieve manieren verdiep je dan vooral in de microneedling specialisatie en onderzoek of deze mooie huidverbeterende treatment een aanvulling is voor jouw salon.

 

Liefs,

Team Marlyse Blue
Rowena en Grietje