De Marlyse Blue Experience

Kies jij bewust voor de kracht van natuurlijke schoonheid? Kies dan voor Marlyse Blue. Wij hebben een duidelijk doel: huidverbetering voor iedereen door middel van krachtige betaalbare natuurzuivere producten. Wij kiezen voor actieve werkstoffen voor doeltreffende huidverbeterende behandelingen voor ieder huidprobleem of huidwens. Onze producten worden ontwikkeld in Nederland, hierbij staan transparantie, balans en harmonie hoog in het vaandel. Wij kiezen bewust voor bewezen hoogwaardige ingrediënten afkomstig van organische landbouw en willen alleen het beste voor de huid. Wij streven niet enkel naar de hoogst haalbare huidverbeterende resultaten maar ook naar sfeerbeleving, partnerschip en vakkennis. Marlyse Blue biedt het totaalpakket voor jouw salon: de Marlyse Blue Experience.


Marlyse Blue Experience box

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Marlyse Blue Experience? Probeer dan de Marlyse Blue Experience Box en ervaar zelf de kracht van onze producten. Marlyse Blue biedt maatwerk voor de huid én voor jouw salon. Marlyse Blue maakt hierbij gebruik van de kracht van natuurlijke schoonheid om iedere huid te laten stralen. Wij stellen speciaal voor jouw huid de Marlyse Blue Experience Box samen zodat jij de producten uitgebreid kunt testen. De Marlyse Blue Experience box bestaat onder andere uit verschillende Travel Size producten en samples zodat jij de Experience Treatment stap voor stap kunt uitvoeren. De Marlyse Blue Experience is een kennismakingsbehandeling geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de producten en behandelingen van Marlyse Blue.Ben jij geïnteresseerd in natuurzuivere en huidverbeterende producten? Of wil je een nieuwe behandeling voor in jouw salon? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan via 0512 23 23 00, via de email of vul het contactformulier in.

 
Persoonlijk Contact

Wil jij meer weten over Marlyse Blue, maar heb je liever een persoonlijk gesprek? Kies dan voor een van de onderstaande Marlyse Blue Experience en productintroductie meetingen. Wij vertellen jou graag meer over onze huidverbeterende producten en behandelingen.

 
ONLINE MARLYSE BLUE EXPERIENCE EN PRODUCTINTRODUCTIE

We geven jou tijdens een persoonlijk videogesprek uitleg over het concept van Marlyse Blue. De training duurt ongeveer een uur en is geheel kosteloos.MARLYSE BLUE EXPERIENCE EN PRODUCTINTRODUCTIE LOCATIE DRACHTEN

Wij geven jou tijdens een persoonlijk gesprek op het Marlyse Blue Experience Centrum uitleg over er het concept van Marlyse Blue en laten jou alle producten zelf ervaren. Onderga een Marlyse Blue Experience Treatment en ervaar zelf de kracht van onze producten. De training duurt ongeveer 1,5 uur en is geheel kosteloos.
 

MARLYSE BLUE EXPERIENCE EN PRODUCTINTRODUCTIE BIJ JOU IN DE SALON

Graag komen wij bij jou langs in jouw salon. Wij geven jou tijdens een persoonlijk gesprek uitleg over er het concept van Marlyse Blue en laten jou alle producten zelf ervaren. De training duurt ongeveer 1 uur en is geheel kosteloos. Heb jij interesse? Maak dan een afspraak 0512 23 23 00, via de email of vul het contactformulier in.

MARLYSE BLUE EXPERIENCE EN PRODUCTINTRODUCTIE BIJ EEN MARLYSE BLUE AMBASSADEUR BIJ JOU IN DE BUURT

Onze Marlyse Blue ambassadeurs geven jou tijdens een persoonlijk gesprek in de schoonheidssalon uitleg over het concept van Marlyse Blue en laten jou alle producten zelf ervaren. Onderga een Marlyse Blue Experience Treatment en ervaar zelf de kracht van onze producten. Onze Marlyse Blue ambassadeurs werken dagelijks met de Marlyse Blue producten en kunnen jou als geen ander uit eigen ervaring alle ins en outs over de producten en behandelingen vertellen. De training duurt ongeveer 1,5 uur en is geheel kosteloos.

Heb jij interesse in een van de bovenstaande Marlyse Blue Experience en productintroductie meetingen? Maak dan een afspraak via 0512 23 23 00, via de email of vul het contactformulier in.