Marlyse Blue kiest er bewust voor om te werken met organisch geteelde ingrediënten. Onze producten bevatten dan ook geen chemische stoffen, parabenen, siliconen, PEG’s en sulfaten, zijn glutenvrij, vegetarisch en worden niet getest op dieren. Geen schade voor huid en natuur.

De producten van Marlyse Blue worden ontwikkeld en geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die wij gebruiken in onze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Hierdoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer. Maar wat betekent de term natuurzuivere huidverzorging eigenlijk?

De term natuurzuiver refereert aan de oorsprong van de stoffen die gebuikt worden in de huidverzorgingsproducten van Marlyse Blue. Het betekent dat de ingrediënten in de producten van natuurlijke afkomst zijn, in plaats van synthetische afkomst.

Natuurzuiver volgens Marlyse Blue
De producten van Marlyse Blue worden geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die wij gebruiken in onze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Hierdoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer.

In organische landbouw worden geen pesticiden en chemicaliën gebruikt. Door het verbieden van chemicaliën worden de extracten niet verontreinigd met schadelijke stoffen. Ook wordt er in organische landbouw bewust omgegaan met de natuur, zo vindt er bijvoorbeeld geen kap van regenwoud plaats. Er wordt in de organische landbouw bovendien geen gebruik gemaakt van kinderarbeid.

In organische landbouw staan de planten en bomen langer in rijkere grond zonder kunstmest waardoor deze meer mineralen uit de grond opnemen en waardoor deze meer vitaminen aanmaken uit het zonlicht. Hierdoor zijn de producten dus voller van mineralen en vitaminen.