Marlyse Blue
Ampul Beauty Treatment

Marlyse Blue ampullen met hoogwaardige werkstoffen. Elk type ampul heeft een eigen unieke werking. Organic Aloë Vera is de transportstof en versterkt de werkzaamheid van de ampul.

19,40

Op voorraad

Product Description

Marlyse Blue ampullen met hoogwaardige werkstoffen. Elk type ampul heeft een eigen unieke werking. Organic Aloë Vera is de transportstof en versterkt de werkzaamheid van de ampul.

Ampul Eye Contour Treatment
Deze ampul bevat peptiden die de huidveroudering rond de ogen effectief aanpakken en kleine rimpeltjes gladstrijken. De Haloxyl in de ampul reduceert vochtwallen en donkere kringen met 60%. Aanbrengen en daarna 30 seconden wachten en daarna nogmaals dun aanbrengen.

Ampul Hyaluron Treatment
Deze ampul met 1% Hyaluronzuur strijkt kleine lijntjes glad en bindt vocht in de huidcellen voor een gladde huid. De kalmerende en verzachtende Allantoin stimuleert de groei van een gezonde huid. Gebruik deze ampul voor langere tijd voor het mooiste resultaat.

Ampul Complete Treatment
Deze allround ampul bevat alle peptiden en vitaminen nodig voor het optimaal verzorgen en voeden van de rijpere huid. Gebruik deze ampul voor langere tijd voor het mooiste resultaat.

Ampul Wrinkle Treatment
Deze ampul stimuleert de vorming van glad collageen voor het verstevigen van de contouren. Bevat Syn-ake peptide voor het gladstrijken van kleine rimpeltjes. Deze ampul kan ook rond de ogen gebruikt worden. Gebruik deze ampul voor langere tijd voor het mooiste resultaat.

Ampul Acne Treatment
Deze ampul met 5% Tea Tree Oil werkt desinfecterend en steriliserend. Gaat de vorming van bacteriën tegen welke puistjes, mee-eters en onzuiverheden veroorzaken. Zorgt voor het herstel van de huidbalans. Gebruik deze ampul voor langere tijd voor het mooiste resultaat.

De producten van Marlyse Blue bevatten geen parabenen, siliconen, PEG’s, sulfaten en chemische toevoegingen. Ook zijn de producten glutenvrij, vegetarisch, natuurzuiver en niet op dieren getest.

Additional Information

Inhoud

50 ml