Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Ons Marlyse Blue Event was geweldig!

Maandag 3 februari was het zover: ons állereerste Marlyse Blue Event. Wij kijken terug op een zeer geslaagde, leerzame en inspirerende dag! Wij willen al onze partners die aanwezig waren bedanken voor hun enthousiasme en inbreng.

Een korte terugblik voor de Marlyse Blue partners die niet aanwezig konden zijn: de dag bestond uit een workshop social & marketing, een lezing over de kracht van natuurlijke schoonheid, een brainstormsessie over verkoop in de salon, en natuurlijk de lancering van 4 nieuwe producten!

NIEUWE PRODUCTEN VAN MARLYSE BLUE!
Zoals op het VIP Event al bekend gemaakt is hebben wij het assortiment van Marlyse Blue uitgebreid met vier mooie nieuwe producten:

Ampul Vitamin A Treatment
Bevat een hoge concentratie Retinol (vitamine A), welke de aanmaak van collageen stimuleert. Maakt de huid glad, reduceert fijne lijntjes en zorgt voor meer veerkracht. Aanbrengen op de gereinigde huid voor de dag of nachtverzorging.
Bekijk de Ampul Vitamin A Treatment op onze website >>

Ampul Clarifying Treatment
Een cocktail van fruitzuren lost dode huidcellen effectief op. Deze ampul zorgt voor een mooie egale en frisse huid en laat pigmentvlekjes en huidverkleuringen vervagen. Aanbrengen op de gereinigde huid voor de dag of nachtverzorging.
Bekijk de Ampul Clarifying Treatment op onze website >>

Face Wash Gel
Zachte voedende wash gel, zeer geschikt voor het uitvoeren van een reinigingsmassage. Werkt kalmerend en reinigend zonder de huid uit te drogen.
Bekijk de Face Wash Gel op onze website >>

Black Purifying Mask
Geactiveerd houtskool absorbeert onzuiverheden en werkt sterk ontgiftend en zuiverend. Geeft de huid een oppepper en zorgt voor een frisse gloed. Aanbrengen op een gereinigde huid en na 15 minuten afspoelen.
Bekijk de Black Purifying Mask op onze website >>

Coby Blaauw

‹ Ga terug...