Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Online producttraining Marlyse Blue

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk de producttraining van Marlyse Blue in groepsverband te geven. Wij bieden daarom nu de mogelijkheid om deze training online te volgen.

Ben jij geïnteresseerd en wil je jouw productkennis van Marlyse Blue uitbreiden en verdiepen? We geven jou tijdens een persoonlijk videogesprek uitleg over de werking en toepassing van alle producten. De training duurt ongeveer een uur en is zoals je van ons gewend bent geheel kosteloos.

Heb jij interesse? Maak dan een afspraak via 0512 23 23 00 of vul het contactformulier in.

Graag vertellen wij jou meer over Marlyse Blue!

Onze filosofie: de kracht van natuurlijke schoonheid

Marlyse Blue gaat uit van de natuurlijke schoonheid die ieder mens bezit, zowel van binnen als van buiten. Wij maken gebruik van de kracht van de natuur om deze natuurlijke schoonheid te ondersteunen en te versterken. Vanuit deze filosofie is het van belang om te kiezen voor natuurzuivere producten die geïnspireerd zijn door al het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis voor effectieve producten. Marlyse Blue biedt natuurzuivere huidverzorging en verbetering op basis van organische extracten en oliën, zonder chemische toevoegingen.