Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Het ontstaan van Marlyse Blue

Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in huidverzorging. Ik ben er van overtuigd dat goede huidverzorging in combinatie met een gezonde lifestyle en goede genen zorgt voor een prachtige huid nu én op latere leeftijd. Een aantal jaren geleden was de tijd rijp voor het in de markt zetten van een eigen huidverzorgings- en verbeteringslijn. Met de overtuiging dat natuurzuivere ingrediënten tot de beste resultaten leiden ben ik op zoek gegaan naar een laboratorium dat de producten, volgens onze specifieke Marlyse Blue eisen, kan maken.

Na de eerste ideeën begon de zoektocht naar een producent. Vanaf het begin is mijn voorkeur uitgegaan naar een Nederlandse producent en gelukkig heb ik deze gevonden. Sinds 2015 heb ik samen met mijn fijne professionele team een mooie klantenkring binnen Nederland en België opgebouwd. We hebben bewust gekozen om exclusief aan schoonheidssalons te leveren en vinden persoonlijk contact met onze Marlyse Blue salons zeer belangrijk. Hoe fijn is het dat als je een vraag hebt je persoonlijk te woord wordt gestaan of dat we, mocht dit wenselijk zijn, in de auto stappen voor een bezoek aan jouw salon. Al onze kennis over onze producten delen we graag met onze Marlyse Blue partners, onder andere door het geven van producttrainingen. Zij kunnen deze kennis weer delen met hun klanten.

Mijn droom voor de toekomst is dat Marlyse Blue hét beautymerk wordt op het gebied van natuurzuivere huidverzorging en huidverbetering. Prachtige, eerlijke, natuurzuivere producten. Gebruik maken van de kracht van natuurlijke schoonheid met respect voor de natuur.

Coby Blaauw

‹ Ga terug...