Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Het coronavirus heeft Nederland in z’n greep

Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in z’n greep. De situatie waar we nu in zitten is nieuw en niemand weet hoe de toekomst er precies uit gaat zien. Het RIVM, de GGD’s en alle andere deskundigen adviseren onze overheid en deze probeert de juiste beslissingen te nemen. Onder andere scholen, kinderopvang en zelfs verpleeghuizen worden gesloten.

Op het moment dat ik dit schrijf is er nog niet definitief besloten dat ook schoonheidssalons hun deuren moeten sluiten maar veel van jullie hebben zelf al deze moeilijke beslissing genomen. Hoe moeilijk is het om jouw salon waaraan je met hart en ziel verbonden bent te sluiten? Om jouw klanten teleur te stellen door geen behandelingen meer uit te voeren? Om niet te weten hoe lang dit gaat duren?

Wij van Marlyse Blue willen jullie waar mogelijk ondersteunen. Marlyse Blue blijft open voor bestellingen en vragen, per telefoon en mail zijn wij net als anders bereikbaar. De komende weken gaan we jullie allemaal telefonisch benaderen om te kijken of we ergens een helpende hand kunnen bieden, soms is in de tijd alleen een gesprekje al fijn.

We weten allemaal dat er weer andere, betere tijden gaan komen. Wanneer is de vraag maar wij van Marlyse Blue zijn er voor jullie!

Coby Blaauw

‹ Ga terug...