Natuurzuivere producten Exclusief voor schoonheidssalons

Avondje stappen, heerlijk gedanst, beetje teveel gedronken… Wie kent deze situatie niet?

Thuis schop je je schoenen met net iets te hoge hakken uit en wil je eigenlijk maar één ding: slapen. Heel begrijpelijk maar DOE HET NIET!
Zorg altijd voordat je gaat slapen voor een goed gereinigde huid. Haal alle vuil en make-up van je gezicht en hals met een cleanser of wash gel en breng daarna een goede nachtverzorging aan. Ook al denk je “ach die ene keer niet reinigen en verzorgen is niet belangrijk”, doe het dan toch. Uiteraard begin je de volgende ochtend ook weer met het reinigen en verzorgen van jouw huid. Op termijn pluk je hier de vruchten van!

Helaas is het niet mogelijk om voor en na foto’s te maken en te laten zien. Ik denk niet dat we een proefpersoon kunnen vinden die haar hele leven lang maar de helft van haar gezicht goed verzorgd zodat we het verschil met de andere helft kunnen zien… Diverse studies hebben aangetoond dat er wel degelijk (een groot) verschil is tussen een goed verzorgde, gehydrateerde huid en een huid waar het aan goede verzorging ontbreekt. Een verzorgde huid is rustig (weinig tot geen onzuiverheden), egaal (zowel kleur als oppervlakte) en voelt zacht en veerkrachtig aan.

Door ook nog met regelmatig een bezoek aan een schoonheidsspecialiste te brengen, die met haar kennis jouw huid behandeld, ontstaat het mooiste resultaat. Helaas is het niet zo dat je met alleen af en toe een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste je huid in topconditie houdt. Het is echt de combinatie van én een goede schoonheidssalon die jouw huid kent en op de juiste manier behandeld én een goede huidverzorging thuis.

Hier is 1 + 1 = 3!
1 = regelmatig bezoek aan schoonheidssalon
1 = goede huidverzorging thuis
3 = een prachtig stralende huid op elke leeftijd!

De kracht van natuurlijke schoonheid wordt optimaal benut als jouw schoonheidsspecialiste en jij (ook thuis) de natuurzuivere producten van Marlyse Blue gebruiken!

Coby Blaauw

‹ Ga terug...